Primeur: Gaiyo lanceert als eerste de mogelijkheid om de groene deelscooters van GO Sharing te huren in eigen app

Primeur: Gaiyo lanceert als eerste de mogelijkheid om de groene deelscooters van GO Sharing te huren in eigen app

Gaiyo heeft de primeur in Nederland. Het is nu mogelijk om de groene elektrische deelscooters van GO Sharing te huren in de Gaiyo app. Met het toevoegen van deze dienst in de app wordt het nog gemakkelijker om op je plek van bestemming te komen. Het is al mogelijk om je treinkaartjes in de app te kopen, of te kiezen voor één van de vele deelauto’s, maar de aanvulling van de GO Sharing scooters is een welkome verrijking. Voor stadsverkeer is dit de ideale manier van reizen.

Unieke samenwerking

Je kunt er inmiddels niet meer omheen: door heel het land zijn de elektrische deelscooters van GO Sharing te vinden. Dit vervoersmiddel is bezig aan een ware opmars en heeft zijn plek bemachtigd in de lijst met één van de meest populaire vervoersmiddelen. De samenwerking tussen Gaiyo en GO Sharing is daarom ook een belangrijke; Gaiyo verbreedt namelijk op deze manier het aanbod van mobiliteitsdiensten in de app en speelt in op de behoefte die de reiziger heeft.

Altijd en overal toegang

Door slimme technologie te gebruiken laat Gaiyo de gebruiker direct zien welke vervoersmiddelen er in de buurt staan. Door de afstand en prijs te tonen wordt het de reiziger gemakkelijk gemaakt een eigen keuze te maken. Voor korte ritten in de stad volstaat een (elektrische) deelfiets, maar voor ritten die een gehele stad doorkruisen biedt de elektrische deelscooter een uitkomst. 

Over Gaiyo

Gaiyo is een mobiliteitsapp die functioneert als een persoonlijke vervoersassistent. De app biedt realtime overzicht geeft in alle beschikbare reismogelijkheden en combinaties, compleet met vertrek- en aankomsttijden, reistijd en kosten. Dat varieert van deelfietsen, -scooters en -auto’s tot OV. Sinds april 2021 kun je bovendien ook parkeeracties starten zonder transactiekosten te betalen, zodat je geen aparte parkeerapp meer nodig hebt.