Flexibele mobiliteit

Flexibele mobiliteit is het aanbieden van vrijheid in de manier waarop medewerkers naar het werk en zakelijke afspraken reizen. Door dit te doen zorg je voor meer reiscomfort, verbeterde efficiëntie en een duurzame bedrijfsvoering. Ontdek nu de voordelen voor jouw organisatie!

Get going. Get Gaiyo.

Tekst

Tekst

Flexibele mobiliteit levert veel voordeel op.

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

Gemak voor werknemers

De ene dag thuiswerken, de dag erna met het OV naar kantoor en een volgende dag met een deelauto op bezoek bij een klant. Gaiyo biedt medewerkers toegang tot al die mobiliteit en stelt ze in staat om elke dag opnieuw de beste keuze voor hen te maken. Als ze met eigen vervoer reizen, dan is declareren via de Gaiyo App snel en gemakkelijk.

Kosten-besparing

Als werkgever ben je flexibel in hoe en wie je welke mogelijkheden biedt, passend bij het eigen mobiliteitsbeleid van je bedrijf. Jij bent ‘in control’, waardoor je grip houdt op de kosten en vergoedingen. Zo verlaag je ook de administratieve lasten, terwijl je direct kunt inspelen op de wensen van medewerkers.

Duurzaamheid

CO2-uitstoot wordt bij veel bedrijven voor een groot deel veroorzaakt door reizen. Het is daarom noodzakelijk om reisgedrag te verduurzamen. Met toegang tot een groot aanbod vervoersopties zoals het OV, elektrische deelauto’s en deelfietsen, kunnen medewerkers zelf kiezen wat die dag het beste past bij de reis. Door het grote gebruiksgemak zullen zij snel kiezen voor duurzamere alternatieven.

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

Werknemers-tevredenheid

Een tevreden medewerker, is een productieve medewerker. Door het aanbieden van flexibele mobiliteit aan je medewerkers, ondersteun je ze en neem je frustraties weg. Wij regelen de soepele onboarding en bieden snel toegang tot de gewenste mobiliteitsopties via de Gaiyo App & Card. In een krappe arbeidsmarkt onderscheid jij je hiermee.

Flexibiliteit

Snel reageren op mobiliteitsveranderingen is essentieel voor werkgevers. Gaiyo, als ervaren partner, biedt flexibiliteit met een complete dienst, waardoor je als werkgever 100% wordt ontzorgd.

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

Ja, ik wil ook leren hoe eenvoudig Gaiyo voor mij kan zijn.

Ja, ik wil worden ontzorgd.

Meer weten over hoe we voor je organisatie flexibele mobiliteit invullen? We laten je graag zien hoe het werkt. Neem contact met ons op via dit formulier!