CO2-registratie

Organisaties met meer dan 100 medewerkers moeten vanaf 1 juli 2024 de reizen van werknemers en de CO2-uitstoot per reis bijhouden. Een flinke administratieve uitdaging. Is jouw organisatie er al klaar voor?

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility
Get going. Get Gaiyo.

Voldoe aan de registratieplicht met Gaiyo.

Met Gaiyo kun je alle reisbewegingen inclusief CO2-uitstoot met allerlei vormen van vervoer registreren. Al deze informatie wordt volgens de AVG-regels verzameld en in één duidelijk overzicht gezet. Dit leveren we bij je aan zodat je dit op de juiste manier kunt indienen bij het e-loket van het Rijk. Stimuleer duurzame mobiliteit, bespaar tijd en bied optimale service aan werknemers, terwijl je voldoet aan de wettelijke eisen.

Gaiyo helpt je met de verplichte registratie

Als organisatie ben je mogelijk nog niet klaar voor de administratieve taken die de aangekondigde CO2-maatregelen met zich meebrengen. Wil je weten welke stappen je moet nemen? Of ben je al goed op weg en loop je tegen bepaalde zaken aan? Plan een afspraak in met onze Sustainable Mobility Consultant.

Voordelen voor jouw organisatie

Alles in één

  • Voer een eigen gekozen mobiliteitsbeleid uit
  • Modern werkgeverschap vormgegeven
  • Processen en regelgeving goed implementeren
Voordelen voor jouw medewerkers

Handige extra’s

  • Alles in één app en zakelijke kaart voor jouw medewerkers, met één account
    en reizen op rekening
  • Veel keuzevrijheid: alle soorten mobiliteit beschikbaar én parkeren
  • Ook privégebruik: Vooraf onderscheid maken tussen privé en zakelijk reizen

Waar moet je op letten bij het registreren van zakelijke mobiliteit?

De declaraties van reiskosten van medewerkers kunnen betrekking hebben op diverse vervoermiddelen, zoals (pool)auto’s, (deel)fietsen/scooters en het openbaar vervoer. Om aan de rapportageverplichtingen te voldoen, moet je over de juiste gegevens te beschikken. Deze gegevens moeten gedetailleerd genoeg zijn en in elk geval bestaan uit: het aantal gereden kilometers per vervoermiddel en brandstoftype. Daarmee kun je een overzicht genereren van het totale aantal zakelijke kilometers en de CO2-uitstoot. Het systeem of de software waarmee je declaraties verwerkt moet deze gegevens kunnen verzamelen en vastleggen. Registreren via Gaiyo betekent een geintegreerd platform voor duurzame mobiliteit waarmee je alles goed hebt ingericht voor de jaarlijkse rapportageverplichting.

Ja, ik wil hulp bij mijn CO2-registratie

Ja, ik wil hulp bij mijn CO2-registratie

We laten je graag zien hoe het werkt. Neem contact met ons op via dit formulier.