Jouw sleutel voor laden en tanken

Met de Gaiyo Card hebben jouw medewerkers moeiteloos toegang tot laden en tanken. Of het nu in Nederland is of op vele locaties in het buitenland, tanken is mogelijk. Daarnaast kunnen ze met de Gaiyo Card elektrische voertuigen opladen bij laadpalen, zonder zich zorgen te hoeven maken over saldo opwaarderen of declaraties indienen.

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility.
Get going. Get Gaiyo.

Laden en tanken met Gaiyo Card

Op verzoek activeren wij eenvoudig de functie voor tanken of elektrisch laden op de Gaiyo mobiliteitskaart, waardoor afzonderlijke tank- of laadpassen overbodig worden. Jouw medewerkers hebben met de Gaiyo Card toegang tot laden bij een laadpaal en tanken op locaties door heel Nederland, zelfs bij onbemande stations. Als werkgever behoud je de controle over wie toegang heeft tot deze functies via de mobiliteitskaart. Bovendien biedt de Gaiyo Card toegang tot een scala aan diensten, inclusief alle functionaliteiten van de OV-chipkaart. Alle kosten, inclusief laden en tanken, worden overzichtelijk op één factuur geregeld.

Voordelen voor werkgever en werknemers

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility
Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

Meer mogelijkheden met de Gaiyo Card

De Gaiyo mobiliteitskaart is de magische sleutel die toegang biedt tot allerlei vervoersopties, van het openbaar vervoer, de OV-fiets en fiets stallen, P+R parkeren tot zelfs tanken en e-laden. Daarnaast is het zelfs mogelijk autoverhuur en taxibestellingen te doen via de Gaiyo portal die gekoppeld is aan de persoonlijke Gaiyo Card. Als werkgever profiteer je van een geïntegreerde oplossing in lijn met het mobiliteitsbeleid van jouw organisatie, waarbij Gaiyo zorgt voor de administratieve afhandeling van alle reizen van jouw medewerkers – op één factuur. Voor medewerkers betekent dit minder administratie (geen declaraties of losse bonnetjes) en totale flexibiliteit, zonder vooruitbetaalde reiskosten en declaraties – ze kunnen eenvoudig in- en uitchecken zoals ze gewend zijn.

Stuur mij meer informatie over Gaiyo

Stuur mij meer informatie over Gaiyo

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van Gaiyo voor jouw organisatie? Neem contact op via onderstaand formulier. We laten je graag zien hoe het werkt.