Mobiliteitsbudget

In een snel veranderende wereld waar werknemers steeds vaker verschillende vervoersmiddelen gebruiken voor hun dagelijkse reizen, biedt Gaiyo een flexibele en gebruiksvriendelijke benadering voor het instellen en beheren van het mobiliteitsbudget. In lijn met jouw mobiliteitsbeleid en op maat voor elke medewerker.

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility.
Get going. Get Gaiyo.

Wat is onze aanpak voor het mobiliteitsbudget?

Gaiyo neemt alle administratieve werkzaamheden rond het inrichten en beheer van mobiliteitsbudgetten voor jouw medewerkers uit handen met een flexibele en geautomatiseerde totaaloplossing. Inclusief de maandelijkse overzichten om het mobiliteitsbudget te verrekenen met salarissen en een tool voor CO2-registratie in een paar klikken. Werkgevers krijgen toegang tot het werkgeversportaal van Gaiyo en inzicht in rapportages, terwijl werknemers hun eigen ritten en uitgaven efficiënt kunnen beheren.

Het mobiliteitsbudget is een ideale manier om je medewerkers keuzevrijheid en flexibiliteit te bieden en daarnaast ook duurzame mobiliteit te stimuleren. Als werkgever bepaal jij de hoogte van het mobiliteitsbudget per werknemer. Bij Gaiyo helpen we jou en jouw medewerkers met de inrichting en het beheer van mobiliteitsbudgetten, in lijn met jouw mobiliteitsbeleid en op maat van de medewerker. We geven je graag ook advies over slimme keuzes voor het inrichten van je mobiliteitsbudget.

Werknemers kunnen hun mobiliteitsbudget inzien via het Mijn Gaiyo portal. Ze hebben de vrijheid om hun eigen reiskosten te beheren via het portal en hebben met Gaiyo bovendien toegang tot allerlei vervoersmiddelen, terwijl werkgevers profiteren van kostenbeheersing en -besparing, administratieve vereenvoudiging en een verhoogde flexibiliteit in het mobiliteitsbeleid.

Kortom, onze aanpak voor het mobiliteitsbudget biedt werkgevers én werknemers een innovatieve oplossing om mobiliteit te beheren in een tijd waarin flexibiliteit en kostenefficiëntie essentieel zijn.

De belangrijkste voordelen voor de werkgever

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility
Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

Voordelen voor de werknemer

Keuzevrijheid: Iedere medewerker is anders en heeft een andere mobiliteitsbehoefte. Met Gaiyo hebben medewerkers hebben toegang tot alle mogelijke vervoersmiddelen en kunnen zelf bepalen hoe ze hun mobiliteitsbudget willen besteden.

Flexibiliteit: Het mobiliteitsbudget biedt werknemers de mogelijkheid om ongebruikte budgetten te behouden of te gebruiken voor andere zakelijke kosten, wat zorgt voor meer financiële flexibiliteit en vrijheid.

Meer ‘value for money’: Medewerkers hoeven geen maandelijkse abonnementskosten, leasekosten of bijtelling af te staan voor een dure leaseauto, maar kunnen het mobiliteitsbudget inzetten voor duurzame mobiliteit en betalen enkel voor wat ze gebruiken. Met Gaiyo hebben ze toegang tot alle deelvervoer, zoals deelauto’s, -scooters, -fietsen en e-bikes tot zelfs het openbaar vervoer, taxi’s, parkeren en meer. Het saldo dat ze over houden kunnen ze vrij gebruiken in lijn met het mobiliteitsbeleid van jullie organisatie.

Kortom, het mobiliteitsbudget van Gaiyo is een win-win oplossing voor zowel werkgevers als werknemers, waarbij flexibiliteit, administratieve vereenvoudiging, kostenbeheersing en -besparing samenkomen.

Stuur mij meer informatie over Gaiyo

Stuur mij meer informatie over Gaiyo

We laten je graag zien hoe het werkt.