Mobiliteit-skaart

Laat medewerkers flexibel reizen met de Gaiyo mobiliteitskaart. Krijg toegang tot alle vormen van mobiliteit zoals inchecken in het OV, tanken en e-laden. Geen gedoe met saldo laden, geld voorschieten en declaraties, maar one key for all mobility.

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility
Get going. Get Gaiyo.

Het gemak van één kaart

De Gaiyo mobiliteitskaart is de zakelijke variant op een OV-chipkaart. Met de Gaiyo Card heb je toegang tot onder andere het openbaar vervoer maar ook deelfietsen en deelauto’s, P+R parkeren tanken en e-laden. De mobiliteitskaart is een ideale aanvulling op de Gaiyo App. Het gemak voor jou als werkgever is één geintegreerde oplossing in lijn met het mobiliteitsbeleid van je organisatie Gaiyo draagt zorg voor de administratieve afhandeling van alle reizen die je mederwerkers maken. En dat koppelen we terug aan je middels één overzichtelijke factuur en rapportage. Het gemak voor medewerkers is minder administratie en totale flexibiliteit Medewerkers hoeven nooit meer reiskosten voor te schieten en achteraf te declareren. Met de Gaiyo Card kunnen zij eenvoudig in- en uitchecken zoals ze gewend zijn.

Alle voordelen op een rij:

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility
Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

Welke diensten biedt de Gaiyo Card?

Exclusief voor zakelijk gebruik bieden wij ook een (fysieke) reiskaart, die toegang geeft tot onderstaande kaart gebaseerde diensten.

Openbaar vervoer
Met onze zakelijke OV-chipkaart reis je in al het openbaar vervoer in Nederland. Gewoon zoals je gewend bent. Het reizen met de trein, bus, tram, metro en ferry gaat via in- en uitchecken. Saldo opladen is niet nodig, de reiskosten worden maandelijks aan je werkgever gefactureerd.

OV-fiets en fiets stallen
Op meer dan 300 locaties in Nederland zijn OV-fietsen beschikbaar. Je vindt ze bij stations, metro- of bushaltes en P+R terreinen. Een OV-fiets is een ideaal vervoersmiddel voor het laatste stukje van je reis. Met onze mobiliteitskaart is het ook mogelijk dat medewerkers hun privé fiets stallen in bewaakte en zelfservice stallingen op NS-stations.

Park & Ride
Met de Gaiyo Card parkeer je de auto gemakkelijk op alle P+R terreinen van Q-park die onderdeel zijn van de NS.

Tanken en e-laden
Op verzoek kunnen wij de Gaiyo Card activeren voor tanken of e-laden. Het is dan mogelijk om overal in Nederland en op veel plekken in het buitenland te tanken. Ook bij onbemande tankstations. Ook de auto opladen bij een laadpaal is mogelijk via de Gaiyo Card.

Auto huren
Ben je op zoek naar een huurauto? Via Gaiyo is dat zo geregeld. De Gaiyo Card is gekoppeld aan jouw account in onze portal. In de portal boek je gemakkelijk een huurauto. De auto wordt afgeleverd en opgehaald op de gewenste locatie.

Taxi
Ook voor een taxi maak je gebruik van Gaiyo. Eenvoudig te boeken op de gewenste locatie en het gewenste tijdstip via onze portal. De kosten worden op de kaart gezet en maandelijks gefactureerd aan je werkgever.

Ja, ik wil ook leren hoe eenvoudig Gaiyo voor mij kan zijn.

Ja, ik wil ook leren hoe eenvoudig Gaiyo voor mij kan zijn.

We laten je graag zien hoe het werkt. Neem contact met ons op via dit formulier.