Jouw eigen Poolauto.

De Gaiyo Poolauto is een slimme oplossing voor bedrijven die een zakelijke deelauto beschikbaar willen stellen aan hun medewerkers. Eenvoudig te reserveren en gebruiken via de Gaiyo App, zonder sleutel! Tank/laadpas inbegrepen.

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility
Get going. Get Gaiyo.

Alle voordelen op een rij:

Bij veel bedrijven kan het beheer van bedrijfsauto’s een complexe en tijdrovende taak zijn. Van sleutelreserveringen tot kilometerregistratie, het kan een uitdaging zijn om alles in goede banen te leiden. Daarom biedt Gaiyo een revolutionaire oplossing aan: de Gaiyo Poolauto.

Voordelen voor jou als werkgever

Door gebruik te maken van de Gaiyo Poolauto verminder je het aantal bedrijfsauto’s, wat leidt tot minder parkeerruimte en frustraties. Dit bespaart niet alleen kosten, maar ook gedoe met declaraties. Bovendien draag je bij aan duurzaamheid, omdat onze poolauto’s uitsluitend elektrisch zijn.

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility
Get going. Get Gaiyo.

Voordelen voor de werknemer

Genieten van financiële vrijheid zonder de lasten van een eigen leaseauto. Met onze poolauto-oplossing bieden we flexibiliteit en keuze, zowel voor zakelijk als privégebruik. De poolauto’s kunnen ook privé gebruiken worden tegen een redelijk tarief, waardoor de persoonlijke vaste lasten omlaag kunnen.

Eigen wagenpark toevoegen?

Dat kan! Wij kunnen jouw bedrijfsauto’s toevoegen aan de Gaiyo App en deze beschikbaar stellen aan jouw medewerkers. Meer weten?

Is de Gaiyo Poolauto ook iets voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op voor meer informatie. We laten je graag zien hoe het werkt.