Mobiliteits-vergoedingen

Zakelijk mobiliteitsbeheer gaat vaak hand-in-hand met administratieve rompslomp zoals kilometervergoedingen, thuiswerk-vergoedingen, declaraties, facturen van verschillende (mobiliteits)leveranciers zoals brandstofkaarten, laadkaarten, leasecontracten, enz. Gelukkig hoeft het niet zo moeilijk te blijven. Met Gaiyo kan je namelijk al deze diensten makkelijk en snel regelen op een plek.

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility.
Get going. Get Gaiyo.

Vergoedingen en CO2-registratie via het werkgeversportaal

Gaiyo automatiseert het volledige proces, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Via het werkgeversportaal heb je real-time inzicht en overzicht in de vergoedingen, kilometer- en thuiswerkregistraties, CO2-registraties, declaraties, en meer. Zo kun je alle mobiliteitskosten beheren en controleren voor jouw bedrijf, zonder zorgen.

Via het werkgeversportal van Gaiyo regel je alles snel en efficiënt:
Op maat: Stel eigen kilometer- en thuiswerkvergoedingen in, in lijn met jouw mobiliteitsbeleid.

Eenvoudig: Werknemers geven kilometer- en thuiswerkregistraties door via de declaratietool in hun gebruikersportaal of via de Gaiyo App, met slechts een paar klikken.

Zorgeloos CO2-registratie: Jij krijgt een volledig overzicht in het werkgeversportaal. Volledig in lijn met alle fiscale regels rond CO2-registraties.

Geautomatiseerd: Het gebruikersportaal en de Gaiyo App hebben een ingebouwde declaratietool voor o.a. thuiswerk- en kilometerregistratie. Vergoedingen worden automatisch berekend per medewerker, voor jouw gehele organisatie.

Controle: Jij hebt een volledig overzicht in het werkgeversportaal van alle vergoedingen, km- en thuiswerkregistraties en declaraties, volledig in lijn met alle fiscale regels voor CO2-registraties.

Alle voordelen op een rij:

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility
Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

Voordelen voor jouw medewerkers

Zorgeloos: Via enkele klikken geven ze hun kilometer- en thuiswerkregistraties door via het gebruikersportaal of de Gaiyo App. De berekeningen worden geautomatiseerd via het portal.

Alles-in-één oplossing: Jouw medewerkers gebruiken geen andere of extra tools om de km- en thuiswerkregistraties en declaraties door te geven. Via het Gaiyo gebruikersportaal en Gaiyo App kunnen ze alles regelen.

Data privacy: Veilige dataomgeving met complete scheiding tussen privé en zakelijk mobiliteitsgebruik.

Stuur mij meer informatie over Gaiyo

Stuur mij meer informatie over Gaiyo

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van Gaiyo voor jouw organisatie? Neem contact op via onderstaand formulier. We laten je graag zien hoe het werkt.