Deelmobiliteit

Via de Gaiyo App geef je jouw medewerkers meteen toegang tot alle deelvervoer in Nederland. Boeken en meteen rijden met de dichtsbijzijnde deelfiets, -scooter, -auto (en natuurlijk ook het OV). De Gaiyo CARD is een mooie aanvulling voor taxi’s, huurauto, OV-fiets, P+R parkeren en werkt als de OV-chipkaart met het in- en uitchecken. Jij als werkegever bepaalt waartoe je medewerkers toegang krijgen.

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility.
Get going. Get Gaiyo.

Toegang tot alle deelvervoer voor jouw medewerkers

In de ochtend met de trein naar kantoor, ’s middags naar een klantafspraak met de deelauto van Greenwheels, ’s avonds met de Check-scooter naar een andere afspraak. Allemaal mogelijk dankzij de Gaiyo!

Ben je op zoek naar een efficiënte en duurzame manier om de mobiliteitsbehoeften van jouw bedrijf en medewerkers te beheren, zonder vast te zitten aan contracten? Via de Gaiyo App krijgen jouw medewerkers een overzicht van alle beschikbare deelvervoeropties in hun omgeving, van deelauto’s, -scooters tot -fietsen. Via enkele klikken kunnen ze meteen boeken en rijden op zakelijke rekening, via de app. Geen gedoe met vooraf geld overmaken of saldo opwaarderen. Kosten worden achteraf geregeld via één maandelijkse factuur. Geef jouw medewerkers flexibiliteit door directe toegang tot al het deelvervoer via Gaiyo.

Bovendien kunnen medewerkers alle deelvervoer in de Gaiyo App ook privé boeken en meteen rijden op eigen rekening. Met een simpele klik kiezen ze voor de ‘Privé’-modus in de App, zodat er geen kosten op de zakelijke rekening komen. Alle privé-ritten zijn ook beschermd en enkel zichtbaar voor de reiziger.

Welke deelvervoer-opties heeft Gaiyo beschikbaar?

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility
Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

Jouw medewerkers krijgen toegang tot al deze deelvervoeropties zonder vooraf geld over te maken of declaraties. Alle gemaakte zakelijke ritten en kosten worden overzichtelijk afgehandeld met de werkgever via één maandelijkse factuur. Makkelijk toch? Heb je specifieke wensen voor jouw organisatie, zoals toegang tot MyWheels, ShareNow of een specifieke poolauto regeling voor jouw organisatie? Die kunnen we uiteraard ook bespreken en waarmaken. Neem contact om alle mogelijkheden te bespreken!

Deelvervoer biedt jouw organisatie tal van voordelen:

Flexibiliteit: Jouw medewerkers krijgen de vrijheid om te kiezen uit een breed aanbod mobiliteitsopties, op basis van hun behoefte op dat moment. Met het openbaar vervoer naar kantoor, ’s middags naar een klantafspraak met een Greenwheels-deelauto, ’s avonds met de Check of felyx-scooter naar een andere afspraak. Allemaal mogelijk dankzij de Gaiyo App.

Besparingen: Deelvervoer is vaak goedkoper dan traditionele mobiliteitsopties, zoals leaseauto’s. Je betaalt namelijk enkel wat je gebruikt.

Deelvervoer is vaak milieuvriendelijker dan de klassieke leaseauto en helpt jouw organisatie om de CO2-voetafdruk te verlagen.

Duurzaamheid: Deelvervoer helpt de CO2-uitstoot te verminderen en draagt bij aan een schoner milieu.

Eenvoudig: Jouw medewerkers kunnen alle beschikbare deelvervoer boeken en rijden via de Gaiyo App. Zorgeloos, zonder vooraf het bedrag voor te schieten en zonder declaraties. Alles wordt makkelijk achteraf geregeld via één maandelijkse facturatie.

Voordelen voor de werknemer

Medewerkerstevredenheid: Dankzij flexibiliteit en vrijheid om te kiezen voor de mobiliteitsoptie die past bij hun behoeften.

Talent aantrekken en behouden: Toegang tot alle mogelijke deelvervoer is een aantrekkelijke troef voor millennials en Gen Z, die waarde hechten aan duurzaamheid, vrijheid en flexibiliteit.

Meer ‘value for money’: In vergelijking met dure abonnementskosten of leasecontracten, betalen jouw medewerkers geen bijtelling en houden ze dus maandelijks ‘meer salaris’ over.

Imagoverbetering: Laat zien dat jouw organisatie zich inzet voor een duurzame toekomst.

Privé ritten: Met slechts één app kunnen medewerkers alle deelvervoer direct boeken en rijden op eigen rekening. Privé gemaakte ritten worden niet gedeeld met de werkgever zodat medewerkers zorgeloos kunnen blijven reizen, zowel privé als zakelijk, met Gaiyo.

Stuur mij meer informatie over Gaiyo

Stuur mij meer informatie over Gaiyo

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van deelvervoer voor jouw organisatie? Neem contact op via onderstaand formulier. We laten je graag zien hoe het werkt.