Mobiliteit zonder zorgen

Bij Gaiyo begrijpen we het belang van eenvoud en gemak als het gaat om het regelen en beheren van mobiliteit van jouw medewerkers. Daarom hebben we ons aanbod met de Gaiyo Card, de Gaiyo App en de portal zo ontworpen zodat je medewerkers moeiteloos kunnen reizen en hun ritten en declaraties kunnen regelen. En jij als werkgever krijgt toegang tot alle informatie die jij nodig hebt, zoals CO2-registratie, thuiswerk vergoedingen en meer, via de handige portal.

Get going. Get Gaiyo.

Gebruiksgemak voor de werkgever

Alles-in-één: Zeg vaarwel tegen complexiteit en hallo tegen eenvoud met Gaiyo. Onze totaalaanpak voor zakelijke mobiliteit biedt jouw organisatie alle tools die nodig zijn voor jou en je medewerkers, inclusief een klantenportaal, een declaratietool voor kilometers en thuiswerkregistratie, een gebruikersapp en een mobiliteitskaart – alles op één factuur.

Zorgeloos: Dankzij onze ingebouwde declaratiemodule voor kilometers en thuiswerkregistratie in de app en het portal, behoort administratieve rompslomp tot het verleden. Reizen in het OV is met het bekende gemak van check-in en check-out. Daarnaast kunnen jouw medewerkers toegang krijgen tot alle deelvervoer en parkeren via de Gaiyo App. Geen gedoe meer met losse declaraties, accounts en facturen. 

Privé ritten: Dankzij de ‘Privé’ functie in de app kunnen privé ritten makkelijk en direct door de gebruiker worden geregeld, waardoor aparte verrekeningen met medewerkers overbodig worden. En mocht er onverhoopt een foutje worden gemaakt, dan is het verplaatsen van zakelijke naar privé ritten slechts een kwestie van enkele klikken in de app of op het portal. 

Op maat: Bepaal als werkgever welke mobiliteitsopties jouw medewerkers krijgen. Kies tussen enkel de Gaiyo Card of ook de Gaiyo App, waar ze al het deelvervoer direct kunnen boeken en rijden. Pas ook de vergoedingen voor kilometerregistratie en thuiswerkregeling naar wens aan – jij hebt de controle.

Alle voordelen op een rij:

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility
Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

Gebruiksgemak voor de werknemer

Toegankelijk: Jouw medewerkers krijgen toegang tot een mobiliteitskaart, een gebruikersportal en optioneel de Gaiyo App, waarmee ze meteen de mobiliteitsopties kunnen gebruiken die ze nodig hebben. Geen bonnetjes of losse tickets! 

Zorgeloos: Dankzij het portal en de app kunnen gebruikers eenvoudig alle declaraties doen voor km- en thuiswerkregistraties. 

Flexibel: Onze intuïtieve app maakt het bovendien mogelijk om met slechts enkele klikken het gewenste deelvervoer te regelen zoals een e-bike of een deelscooter. 

Privacy: Medewerkers kunnen met slechts enkele klikken via de app of het portal moeiteloos onderscheid maken tussen hun privé- en zakelijke ritten. Dit zorgt ervoor dat privé ritten ook daadwerkelijk privé blijven.

Gaiyo is de magische sleutel voor al je zakelijke mobiliteit

Ontdek de vrijheid van moeiteloos reizen met Gaiyo terwijl je controle hebt over alle aspecten van zakelijke mobiliteit als werkgever. Geniet van gebruiksgemak, minimaliseer administratieve rompslomp, geef je medewerkers toegang en flexibiliteit en houd privé- en zakelijke ritten gescheiden met Gaiyo. Ontdek vandaag nog hoe Gaiyo jouw reiservaring kan transformeren.

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

Ja, ik wil ook leren hoe eenvoudig Gaiyo voor mij kan zijn.

Ja, ik wil mobiliteit zonder zorgen.

Wil je meer informatie over mobiliteit zonder zorgen met Gaiyo? We laten je graag zien hoe het werkt. Neem contact met ons op via dit formulier!