Duurzame mobiliteit

Het verminderen van CO2-uitstoot staat centraal in duurzame mobiliteit. Mobiliteit is vaak de grootste bron van uitstoot voor organisaties. Een effectief duurzaam mobiliteitsbeleid moedigt minder en milieuvriendelijker reizen aan. Gaiyo biedt jouw de tools om duurzame mobiliteit te stimuleren!

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility
Get going. Get Gaiyo.

Duurzaam beleid

Duurzaam reizen is de nieuwe norm. Met Gaiyo kun je de uitstoot aantoonbaar verminderen. Het is logisch om een duurzaam mobiliteitsbeleid te implementeren. Als werkgever maak je duurzame mobiliteit eenvoudiger door een breed scala aan opties via één platform aan te bieden aan medewerkers.

Voordeel van duurzamer vervoer:

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

Eindeloos veel mogelijkheden

Gaiyo is de one-stop-shop voor het implementeren van een duurzaam mobiliteitsbeleid in jouw organisatie. Naast toegang tot alle mobiliteit bieden we ook mogelijkheden om duurzaam reizen met eigen vervoer te stimuleren. Naast de toegang tot openbaar vervoer en deelvervoer biedt Gaiyo ook mogelijkheden voor elektrische leaseauto’s. Als werkgever heb je zo een scala aan mogelijkheden, allemaal via één partner.

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

CO2- registratieplicht

De CO2-registratieplicht is een goede aanleiding om te starten met verduurzaming van de mobiliteit. Sla met Gaiyo twee vliegen in één klap. Bied zowel alle mogelijkheden tot verduurzaming voor medewerkers, als de juiste registratie van alle woon-werk en zakelijke reizen.

Medewerkers worden stapsgewijs meegenomen in de gedragsverandering en met de rapportage voldoe je aan je wettelijke plicht en heb je meteen inzicht en overzicht.

Kortom, het invoeren van duurzaam vervoer met Gaiyo is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor de bedrijfsvoering, werknemerstevredenheid en het voldoen aan regelgeving.

Ja, ik wil ook mijn beleid duurzamer maken.​

Ja, ik wil ook mijn beleid duurzamer maken.

We laten je graag zien hoe het werkt. Neem contact met ons op via dit formulier.