Get Going met Gaiyo

Van thuis naar kantoor en van afspraak naar afspraak: werknemers moeten zich snel, gemakkelijk en zo duurzaam mogelijk kunnen verplaatsen. Wij begrijpen dat je als werkgever hierin je verantwoordelijkheid wilt nemen. Maak kennis met Gaiyo: de flexibele one-stop-shop voor duurzame bedrijfsmobiliteit.

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility
Get going. Get Gaiyo.

Waarom jij Gaiyo
nodig hebt.

Krijg inzicht in en overzicht over je mobiliteitsuitgaven

Zeg maar dag tegen missende declaraties en onoverzichtelijke facturen van meerdere leveranciers. 

Met Gaiyo krijg je eenvoudig inzicht in de mobiliteitsuitgaven van je werknemers en ontvang je automatisch een complete facturatie en registratie inclusief CO2-rapportages, kilometers en uit te keren vergoedingen.*

* In lijn met de Normerende Regeling Werkgebonden Personenmobiliteit (ingang per 1/1/2024).

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

Flexibel en duurzaam reizen makkelijk gemaakt

Gaiyo maakt de stap naar duurzame mobiliteit voor je organisatie makkelijker dan ooit. Met de Gaiyo App en Card krijgt de werknemer vanuit één account toegang tot alle deelmobiliteit in de buurt: van elektrische scooters en (ov-) fietsen tot elektrische deelauto’s en het complete openbaar vervoer in Nederland.

Daarbij valt het gebruik van eigen of leasevoertuigen binnen de regeling met slim parkeren en kilometerdeclaraties. Verder hebben we thuiswerkregistratie ook aan het aanbod toegevoegd.

Zo bied je als werkgever keuze, heb je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en wordt reizen duurzamer en efficiënter. Een win-win.

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

Over Gaiyo.

In de huidige maatschappij verspillen we nog te vaak tijd, geld, ruimte en energie als gevolg van een onhandig en niet-duurzaam doolhof aan mobiliteitsopties. Bij Gaiyo willen we mensen bevrijden van dit gedoe door alle mobiliteit samen te brengen op één plek. Toegankelijk voor iedereen, zodat mensen zich gemakkelijk kunnen bewegen in de stedelijke chaos. Meet Gaiyo, één app die op een magische manier alle mobiliteit altijd en overal voor iedereen ontgrendelt.

Meer weten over onze alles-in-één-oplossing?

Meer weten over onze alles-in-één-oplossing?

We laten je graag zien hoe het werkt. Neem contact met ons op via dit formulier.