Aantrekkelijk
Werkgeverschap

Bij Gaiyo geloven we dat goed personeel het middelpunt van een sterke organisatie is. Het werven maar vooral behouden van medewerkers is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Een flexibel mobiliteitsbeleid staat in het teken van jouw medewerkers.

Get going. Get Gaiyo.

Mobiliteit als arbeidsvoor-waarde

Bij Gaiyo streven we ernaar om medewerkers de vrijheid te geven om zelf te bepalen hoe ze hun dagelijkse reizen willen regelen, met aandacht voor het milieu, hun gezondheid en hun portemonnee. We begrijpen dat de behoefte aan een leaseauto niet voor iedereen hetzelfde is. Daarom geloven we in maatwerk. Een moderne werkgever erkent het belang van keuzevrijheid en flexibele mobiliteit.

Flexibele mobiliteit levert veel voordeel op.

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

Mobiliteitsaanbod

Het is waardevol om een breed scala aan flexibele mobiliteitsoplossingen aan te bieden waar medewerkers uit kunnen kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Mobiliteitsbudgetten zijn populair, net als aantrekkelijke fietsregelingen, elektrische leaseauto’s en alles-in-één mobiliteitskaarten. Natuurlijk stemmen we deze opties af op de aard van de werkzaamheden en de doelstellingen van jouw organisatie.

Ja, ik wil worden ontzorgd.

Wil je meer informatie over aantrekkelijk werkgeverschap? We laten je graag zien hoe het werkt. Neem contact met ons op via dit formulier!