Mobiliteitskosten efficiënt beheren

Dankzij real-time inzicht en overzichtelijke facturen heb je volledige controle over de mobiliteitskosten. Geen verrassingen meer, wel altijd duidelijkheid en overzicht.

Get going. Get Gaiyo.

Optimaal mobiliteitsbeheer: efficiënt, duurzaam en overzichtelijk

Wil je als organisatie af van onverwachte, of hoge mobiliteitskosten, of zit je ergens voor lange tijd aan vast? Heb je moeite met het bewaken van het overzicht van verschillende leveranciers en facturen?

Met Gaiyo heb je volledige controle over je mobiliteitskosten, waardoor je je kunt focussen op wat écht belangrijk is: je core business. We begrijpen hoe cruciaal het is om het budget voor mobiliteitskosten te kunnen voorspellen maar vooral ook, beheren. Met al je mobiliteitskosten inclusief declaraties, thuiswerk- en kilometervergoedingen op één factuur bieden we een krachtige oplossing voor kostenbeheersing.

Een krachtige oplossing voor kostenbeheersing

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

Beter voor het milieu én je portemonnee

Gaiyo biedt een totaaloplossing met een OV-kaart een een mobiliteitsapp zodat jouw medewerkers toegang krijgen tot alle mogelijke vervoersopties; van openbaar vervoer tot deelauto’s, fietsen en e-scooters en zelfs parkeren en laden. Dit stimuleert duurzamere keuzes bij jouw medewerkers, minder in de files staan en helpt om vaker te kiezen voor duurzame en flexbile reismogelijkheden. Hierdoor verlaagt de CO2-voetafdruk per medewerker van de organisatie. Minder verlies van kostbare tijd, minder stress en minder milieubelasting. Resultaat? Besparingen op tijd, geld, ruimte en energie!

Download de brochure over kostenbeheersing - Gaiyo

Download de brochure

Ja, ik wil ook leren hoe eenvoudig Gaiyo voor mij kan zijn.

Ja, ik wil worden ontzorgd.

Wil je meer informatie over kostenbeheersing met Gaiyo? We laten je graag zien hoe het werkt. Neem contact met ons op via dit formulier!