Gaiyo helpt Utrechtse ondernemers in coronatijd

Gaiyo helpt Utrechtse ondernemers in corona-tijd

Utrechtse ondernemers in Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern die door de coronacrisis in financiële moeilijkheden zijn geraakt kunnen op hulp rekenen van Gaiyo. Wij stellen deelfietsen en deelauto’s in deze wijken kosteloos ter beschikking om hen te helpen.

Deelfietsen
Voor restaurants of winkeliers die normaal gesproken niet bezorgen en dat door de coronacrisis noodgedwongen zijn gaan doen, is de aanschaf van één of meerdere (elektrische)fietsen een extra kostenpost. Voor deze groep bieden we een praktische oplossing, zodat zij hun producten toch op een veilige en goedkope manier kunnen blijven verkopen.

Zij kunnen de rest van dit jaar gebruikmaken van de oranje deelfietsen van het merk Donkey Republic, die Gaiyo aanbiedt via de app. Deze staan verspreid door heel Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern.

Deelauto’s
Voor langere bezorgritten zijn er deelauto’s beschikbaar. Ondernemers die interesse hebben in het gebruik van deze diensten kunnen contact opnemen met Steven Hendriks via het emailadres: steven.hendriks@innovactory.com.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 20 november.