Gaiyo breidt uit met de elektrische bakfietsen van Cargoroo

Cargoroo

Goed nieuws voor Gaiyo-gebruikers die af en toe een elektrische bakfiets nodig hebben. Sinds vandaag kun je namelijk de elektrische deelbakfietsen van Cargoroo terugvinden in de app.

Cargoroo is met een vloot van 370 elektrische Urban Arrow bakfietsen actief in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Nijmegen en Utrecht. De deelvervoerder richt zich op mensen die af en toe een bakfiets nodig hebben, zoals klein zakelijke gebruikers, gezinnen die een dagje weg gaan met kinderen of hond, of mensen die wat zware of grotere spullen moeten vervoeren. 

De e-bakfietsen van Cargaroo zijn vanaf nu te lokaliseren door gebruik te maken van de Gaiyo app. De fietsen worden opgehaald en teruggebracht op dezelfde plek, er is dus geen sprake van een free floating-systeem. Voor het reserveren en betalen heb je vervolgens nog wel de app van Cargoroo nodig. 

Gaiyo werkte al langer samen met de deelfietsaanbieders Urbee, Donkey Republic, GoAbout, OV-fiets, HTM Fiets en Haagse Stadsfiets. Mensen zijn steeds meer bereid te betalen voor mobiliteit, in plaats van voor het bezit van een vervoermiddel. Het aantal gebruikers van deelfietsen in Nederland groeit hard. 

Het gebruik van deelvervoer wordt dan ook steeds makkelijker, dankzij Gaiyo. De app is dé persoonlijke reisassistent, die realtime alle beschikbare (deel)vervoersopties en vervoercombinaties laat zien, met alle tarieven, eventuele vertrek- en aankomsttijden, routes, files en parkeeropties. Ook voor parkeeracties en OV-tickets kun je in de app terecht.

Download Gaiyo gratis in de Apple Store of via Google Play.