Stel je eigen dashboard samen

Gaiyo stel je eigen dashboard samen

Iedereen reist op zijn eigen manier en kiest vervoer dat het beste bij zich past. Gaiyo geeft je meer flexibiliteit door je de mogelijkheid te bieden om zelf je eigen dashboard samen te stellen. Reis je vaak met de auto en wil je relevante verkeers- en parkeerinformatie als eerste zien? Pas dan nu het dashboard zelf aan.

Wij vinden het belangrijk om Gaiyo zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en informatie te bieden die relevant voor je is. Daarom hebben we deze feature toegevoegd.

In deze video laten we je zien hoe je het dashboard naar wens kunt aanpassen. Zie je de video hieronder niet verschijnen? Accepteer de niet-noodzakelijke cookies in de cookiebalk dan eerst.

Hoe je reist is persoonlijk en dat kan per dag verschillen. Gaiyo denkt graag met je mee en geeft je voor, tijdens en na je reis de belangrijkste reisinformatie. Omdat jij het beste weet welke informatie je nodig hebt, kun je vanaf nu je eigen dashboard instellen. Reis je bijvoorbeeld het liefst met het openbaar vervoer, dan kan je stations en haltes bovenaan het scherm zetten.

  • Open de app te openen en scroll helemaal naar beneden.
  • Onderaan het scherm zie je widgets aanpassen staan.
  • Pas de volgorde van de widgets aan door het ingedrukt te houden en het naar boven of naar beneden te verplaatsen.
  • Laat het los op de plek waar je de widget wilt hebben. De instellingen worden automatisch opgeslagen.
  • Alle widgets komen nu op deze volgorde op het scherm te staan.

Fijne reis!