Nu ook beschikbaar in de Gaiyo app: de elektrische deelauto’s van SHARE NOW

Vind alle elektrische deelauto's van Share Now via Gaiyo

Goed nieuws voor liefhebbers van de elektrische deelauto’s van SHARE NOW (voorheen Car2Go). Deze zijn sinds vandaag namelijk in Gaiyo te vinden.

SHARE NOW is een fusie tussen Car2Go (Daimler/Mercedes) en DriveNow (BMW). De blauw-witte Smartjes, die tot voor kort Car2Go’s heetten, heb je vast wel eens zien rondrijden in de Amsterdamse binnenstad. SHARE NOW heeft een autovloot van ruim 250 van zulke geruisloze deel-Smarts. Daarbovenop staan er ook nog eens 100 BMW i3’s klaar voor deelgebruik in en rondom de hoofdstad, maar ook naar iedere andere bestemming in Nederland Met SHARE NOW kun je daarnaast voordelig van en naar luchthaven Schiphol Airport rijden.

Laat je auto bezorgen

De deelauto’s van SHARE NOW zijn ideaal om te gebruiken als vervolgvervoer na bijvoorbeeld een reis met de trein. Niet alleen kun je iemand (of een heleboel bagage) meenemen in zo’n deelauto, bij regen blijven je kapsel en kleding ook nog eens droog. Wil je liever dat jouw SHARE NOW-deelauto naar jou toe wordt gebracht? Dat kan ook! Voeg het comfortpakket toe aan je rit en er wordt een schoongemaakte, ontsmette en opgeladen auto bij je bezorgd. 

Lange termijn autodelen

Ook lange termijn autodelen is mogelijk bij SHARE NOW. Mensen die bijvoorbeeld op vier wielen met vakantie willen maar geen auto willen bezitten, kunnen bij SHARE NOW een auto boeken voor gebruikt tot wel een maand. Een perfecte oplossing voor een road trip naar België, Duitsland, Luxemburg of Lichtenstein.

Neem je kinderen mee in de BMW i3

In Amsterdam is SHARE NOW  al sinds 2011 partner van de gemeente, in het bevorderen om het elektrisch delen en het opzetten van een systeem van laadpalen. De eerste gebruikers van de kleine deelauto’s waren veelal tussen de 25 en 40 jaar. Zij kregen kinderen en benaderden SHARE NOW regelmatig met de vraag wanneer er een groter model zou komen, geschikt voor meer dan twee personen. De BMW i3’s voorzien in die behoefte. Neem dan wel je eigen kinderzitje mee.

Gaiyo: overzicht in al je vervoersopties

In Gaiyo heb je een overzicht van de locatie van alle auto’s van SHARE NOW. Op onze FAQ-pagina’s lees je welke stappen je moet nemen om er één te gebruiken. In de app vind je ook deelauto’s van Greenwheels en Stapp.in. Tevens laten we zien waar alle deelscooters in Nederland staan en tonen we deelfietsen van o.a. Donkey Republic, GoAbout, Urbee en de OV-fiets.

Ook een SHARE NOW auto proberen? Ga naar www.gaiyo.com/sharenow voor € 10 reistegoed.