MyWheels deelauto’s direct te boeken én te openen vanuit de Gaiyo app

MyWheels deelauto's direct te boeken én te openen vanuit de Gaiyo app

Door de toename van deelvervoer is de behoefte aan overzicht groter geworden. Gaiyo ontzorgt gebruikers volledig in hun mobiliteitsbehoeften; één overzicht van alle reisalternatieven en toegang tot alle soorten vervoer. Per vandaag zijn bovendien de deelauto’s van MyWheels direct te boeken en te openen vanuit Gaiyo.

Gaiyo bood al het meest complete overzicht van deelauto’s, deelfietsen en e-scooters in Nederland. Bij elk vervoersmiddel krijgt de gebruiker alle relevante informatie zoals tarieven, beschikbaarheid, loopafstand. Daar komt nu dus ook de mogelijkheid bij om de deelauto’s van MyWheels direct te te boeken én te openen met de app.

Gaiyo is een innovatieve Nederlandse vervoersapp, die in 2020 werd gelanceerd door Innovactory, een bedrijf dat slimme technologische oplossingen voor mobiliteit ontwikkelt. Het aanbod aan (deel)vervoersopties in Gaiyo breidt zich sinds de lancering in rap tempo uit. Zo hebben Greenwheels, SHARE NOW, Amber, Stapp.in en nu ook MyWheels zich aangesloten bij het vervoersplatform. De app is hiermee voorloper in het in kaart brengen van alle soorten deelauto’s in één app. MyWheels is de tweede aanbieder van deelauto’s die Gaiyo volledig heeft ontsloten. 

Lucien Groenhuijzen, CEO van Innovactory: “Wij willen het voor onze gebruikers zo gemakkelijk mogelijk maken om deelvervoer te gebruiken. We laten zien waar je vervoersmiddel staat, nemen het op in de routeplanning en maken het nu ook nog eens direct boek- en betaalbaar vanuit één App. Zo geven we ze een sleutel tot al het vervoer.”

De app is gratis te downloaden via Google Play en Apple Store.