Nieuw: Koop je digitale treinkaartje met korting

Plan, boek en betaal je treinreis met korting via Gaiyo

Vanaf vandaag kun je met Gaiyo het hele jaar door met tien procent korting treinreizen tijdens daluren, in het weekend en op nationale feestdagen! Wij zijn de enige app die deze korting zonder abonnementsvorm aanbiedt. Dat is goed nieuws voor als je bijvoorbeeld een dagje weg gaat met de trein.

Gaiyo is de app waarmee je al je vervoer kunt plannen, boeken en betalen. We geven je alle belangrijke informatie voor je reis en tonen het vervoer om je heen. Ga je op stap met de trein dan kun je nu voordeliger reizen.

Hoe kan ik met korting reizen?

Plan je reis met Gaiyo zoals je dat gewend bent. Vul je vertrekpunt en bestemming in en kies een treinadvies. Onderaan het scherm zie je nu de optie ‘bekijk tickets’ verschijnen. Klik hierop om je ticket samen te stellen.

Als je nog geen account hebt bij Gaiyo, vragen we je eerst er één aan te maken. Dit hoef je maar één keer te doen en duurt slechts vijf minuten. Als je alle stappen hebt doorlopen kun je overgaan tot aankoop van je treinticket.

Na aankoop van jouw treinkaartje ontvang je direct het digitale ticket op jouw telefoon. Hierdoor vermijd je een drukke rij voor de kaartautomaat of het loket en kun je maximaal afstand houden. Met de app open je eenvoudig de toegangspoortjes van het station en kun je jouw e-ticket laten scannen door de conducteur.

We geven je overzicht van jouw reisgeschiedenis en kun je kunt gemakkelijk de reiskosten bijhouden.

Wanneer is de korting geldig?

De korting is geldig tijdens daluren, in het weekend en nationale feestdagen. Daluren zijn van maandag tot en met vrijdag:

  • Van 00:00 uur tot 06:30 uur
  • Van 09:00 uur tot 16:00 uur
  • Van 18:30 uur tot 24:00 uur

Tijdens het weekend en nationale feestdagen kun je de hele dag met korting reizen.

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie.

Wil je ook met korting reizen? Download de app dan gratis in de Apple Store of via Google Play.