Goedkoop parkeren in Den Haag

Parkeer overal in Den Haag zonder parkeerautomaat en zonder transactiekosten!

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility
Get going. Get Gaiyo.

Wil je ook goedkoop parkeren in Den Haag?

In grote delen van Den Haag kun je gratis parkeren. In de binnenstad van Den Haag geldt betaald parkeren. Wil je je auto op straat kwijt in het centrum, dan betaal je €5,-/ uur. Bovendien geldt hier een maximum van 2 uur. Je kunt je auto dus beter parkeren in een parkeerzone grenzend aan het centrum. Hier geldt geen uurlimiet en betaal je maar €2,-/ uur. In de app kun je zien welke zones dit zijn.

Gratis parkeren in Den Haag

In de wijk Bezuidenhout kun je aan veel straten, zoals de Bezuidenhoutseweg, een groot deel van de Juliana van Stolberglaan en de Schenkkade van maandag tot en met vrijdag na 14.00 uur gratis parkeren. En in het weekend de hele dag gratis. Meer informatie vind je in de app.

P+R locaties Den Haag

Den Haag heeft vijf P+R locaties waar je je auto voor weinig geld of zelfs gratis kunt parkeren om je reis met een ander vervoermiddel voort te zetten.

Bekijk alle parkeerplekken in Gaiyo.

Waarom parkeren met Gaiyo?

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

Kosten per losse parkeeractie:
Flitsmeister: € 0,35
Parkmobile/EasyPark: € 0,39
Gaiyo: € 0,-

of scan de qr-code om de app te downloaden

Download Gaiyo - scan deze qr-code

Vraag ons alles

Gaiyo support

Hoe werkt Gaiyo parkeren?

Open de Gaiyo app en ga via het dashboard naar de widget parkeren. Als straatparkeren beschikbaar is op jouw actuele locatie, dan verschijnt er een blauwe knop met de tekst: “Start Betaald Parkeren”

Het is ook mogelijk om een adres op te geven en een parkeeractie te starten. Je hoeft dus niet bij je auto in de buurt te zijn.

Waar kan ik parkeren met Gaiyo?

Je kunt met Gaiyo in meer dan 100 Nederlandse gemeenten betaald straatparkeren. Zoek in de app je locatie op en bekijk je opties.

Hoeveel transactiekosten betaal ik bij Gaiyo?

Gaiyo hanteert €0,00 transactiekosten. Ja, je leest het goed!

Parkeeractie vergeten te stoppen, wat nu?

Dat is heel vervelend! Je kunt je parkeeractie stoppen via de app. Gaiyo stuurt je elk uur een pushbericht om je te informeren over je lopende parkeeractie. Hiervoor

dien je Gaiyo toestemming te geven tot het versturen van pushberichten.

Tip: Je kunt via Gaiyo een ruime eindtijd opgeven voor je parkeeractie. Stop je de parkeeractie eerder dan je opgegeven eindtijd, dan betaal je uiteraard enkel voor de daadwerkelijke parkeerduur. Hiermee kun je voorkomen dat de teller eindeloos blijft doorlopen als je de parkeeractie vergeet te beëindigen.

Ik heb meer vragen.. wat moet ik doen?

Je kunt altijd in onze supportartikelen zoeken of het antwoord op je vraag ertussen staat. Niet gevonden? Mail je vraag naar support@gaiyo.com of bel tijdens kantooruren naar 085-2500595.

Altijd de laatste updates en speciale acties in je inbox.

Altijd de laatste updates en speciale acties in je inbox.