Hoe werkt het tanken?

Gebruik de Gaiyo Card bij het tanken als een pinpas. De transactie vindt plaats via de magneetstrip achter op de Gaiyo Card. Afhankelijk van de apparatuur bij het door jou gebruikte tankstation, steek je jouw Gaiyo Card in het apparaat voor betaalkaarten, of haal je de magneetstrip door de betaalautomaat. Vervolgens toets je jouw pincode … Lees meer

Waar vind ik mijn pincode voor het tanken?

Je pincode staat vermeld in de Gaiyo Portal. Log in en klik op het profielicoontje rechtsboven in het scherm en selecteer Accountinstellingen. Klik daarna op Pin onder jouw kaartgegevens. In de pop-up wordt jouw pincode getoond.

Ik krijg een foutmelding bij het afrekenen na het tanken.

Neem contact op met Gaiyo klantenservice via 0900-662 46 49 of stuur een e-mail naar business-support@gaiyo.com en geef de getoonde code van de foutmelding door zodat wij dit voor je kunnen verhelpen. Gaiyo staat 24/7 voor jou klaar. Kan ik ook in het buitenland tanken?  Voor het tanken in het buitenland wordt een aparte kaart … Lees meer

Kan ik met mijn Gaiyo Card ook elektrisch laden?

Je kunt met de Gaiyo Card ook laden. Alle transacties voor het laden verschijnen heel overzichtelijk op één factuur tezamen met alle zakelijke reiskosten. Rijd je een hybride auto? Dan kun je tanken en laden met één en dezelfde kaart.

Waar kan ik elektrisch laden?

Je kunt in binnen- en buitenland laden bij elk publiek laadpunt. In Nederland is het ook mogelijk om te laden in de garages van Q-Park, P1 op Schiphol en bij de Fastned snelladers langs de snelwegen. Op de site vind je een handig overzicht met alle laadpalen in Nederland.

Hoe werkt het elektrisch laden?

Bij het laden wordt de chip in jouw Gaiyo Card uitgelezen. Houd jouw Gaiyo Card bij de lezer van de laadpaal om het laden te starten of te stoppen.