Innovactory wordt Gaiyo!

Innovactory wordt Gaiyo

Een nieuw tijdperk breekt aan voor ons bedrijf. Vanaf vandaag gaan we namelijk verder onder de naam Gaiyo.

Gaiyo ken je natuurlijk al. Onze veilige en gebruiksvriendelijke one-stop-shop voor mobiliteit werd de afgelopen jaren steeds completer en beter. Met zo’n prachtig product in de markt konden we als de bedenkers ervan eigenlijk maar een ding doen: Gaiyo als onze bedrijfsnaam gaan voeren!

Hoe het begon

In 2013 zijn we met Innovactory gestart. Ons doel was het ontwikkelen van verschillende innovatieve en slimme oplossingen op het gebied van mobiliteit. Onze producten, zoals TimesUpp, BESERGA en MAXS, werden ingezet bij succesvolle gedragsveranderingsprojecten.

Duurzame mobiliteit toegankelijk maken

Gedurende deze projecten kwam binnen ons team steeds meer het besef dat de manier waarop we ons verplaatsen structureel moet gaan veranderen. We raakten ervan overtuigd dat we de leefbaarheid in steden kunnen verbeteren door duurzame stedelijke (micro)mobiliteit toegankelijk te maken voor iedereen. Uit deze overtuiging werd in 2020 de app Gaiyo geboren.

Alle pijlen op Gaiyo

The rest is history… Gaiyo ontwikkelde zich tot dé sleutel tot alle vervoer en vervult deze rol voor steeds meer blije gebruikers. Daar zijn we natuurlijk apetrots op. Bovendien sterkt het ons in onze beslissing om onze andere oplossingen uit te zwaaien en al onze pijlen op Gaiyo te gaan richten.

Vanaf vandaag zijn we als bedrijf volledig gecommitteerd om van Gaiyo een nog groter succes te maken.

Vanaf vandaag ZIJN we Gaiyo.

– Het Team van Gaiyo.

PS: Ons bedrijf is genomineerd voor de ‘Onderneming van het Jaar-award’ van de Kamer van Koophandel. Stem ook op ons!