Check deelscooters nu te huren met vervoersapp Gaiyo

Boek je Check scooter met Gaiyo - één app voor al je vervoer

Goed nieuws! Vanaf vandaag kun je jouw favoriete vervoersapp Gaiyo gebruiken om de elektrische deelscooters van Check te plannen, boeken én betalen. Je hebt dus geen andere app meer nodig.

De deelscooters van Check zijn de nieuwste toevoeging aan rap uitbreidende aanbod van Gaiyo. Als je vanaf vandaag een Check scooter wilt pakken, kun je daarvoor dus heel simpel Gaiyo gebruiken. Ook de betaling hiervan regel je gewoon met je vertrouwde app. Zo heb je al je vervoerskosten en gebruiksgeschiedenis handig op een plek. 

Check deelscooters waren al langer te traceren met behulp van Gaiyo. Om ze te kunnen huren en betalen had je tot voor kort wel de app van Check nodig. Dat is nu dus verleden tijd. Andere deelscooters die je direct met Gaiyo kunt boeken zijn die van TIER en GO Sharing. 

De wit-paarse deelscooters van Check kun je per minuut reserveren en gebruiken. Je betaalt €0,25 per minuut, €0,10 voor het tussentijds parkeren en een starttarief van €0,50. Je vindt ze in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda, Groningen, Leeuwarden, Enschede en Amersfoort. De missie van Check is mogelijk maken dat iedereen in elke stad altijd binnen 15 minuten op de plek van bestemming kan komen.

Gaiyo is met meer dan honderdduizend downloads de grootste en meest complete vervoersapp van Nederland. De app geeft realtime overzicht van alle beschikbare reismogelijkheden en -combinaties, inclusief vertrek- en aankomsttijden, reistijd en kosten. In de app kun je vervoerstickets kopen en deelvervoer boeken, zoals scooters, fietsen en auto’s. Doordat Gaiyo geen transactiekosten rekent voor parkeeracties, is het bovendien de goedkoopste parkeerapp van Nederland. De Volkskrant omschreef Gaiyo als ‘de meest overzichtelijke en uitgebreide vervoersapp van dit moment’.

Download Gaiyo gratis in de Apple Store of via Google Play.