Get Going met Gaiyo

Van thuis naar kantoor en van afspraak naar afspraak: werknemers moeten zich snel, gemakkelijk en zo duurzaam mogelijk kunnen verplaatsen. Wij begrijpen dat je als werkgever hierin je verantwoordelijkheid wilt nemen. Maak kennis met Gaiyo Business: de flexibele one-stop-shop voor duurzame bedrijfsmobiliteit.

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility
Get going. Get Gaiyo.

Waarom jij Gaiyo
Business nodig hebt

Krijg inzicht in en overzicht over je mobiliteitsuitgaven

Zeg maar dag tegen missende declaraties en onoverzichtelijke facturen van meerdere leveranciers. 

Met Gaiyo krijg je eenvoudig inzicht in de mobiliteitsuitgaven van je werknemers en ontvang je automatisch een complete facturatie en registratie inclusief CO2-rapportages, kilometers en uit te keren vergoedingen.*

* In lijn met de Normerende Regeling Werkgebonden Personenmobiliteit (ingang per 1/1/2024).

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

Flexibel en duurzaam reizen makkelijk gemaakt

Gaiyo maakt de stap naar duurzame mobiliteit voor je organisatie makkelijker dan ooit. Met de Gaiyo App en Card krijgt de werknemer vanuit één account toegang tot alle deelmobiliteit in de buurt: van elektrische scooters en (ov-) fietsen tot elektrische deelauto’s en het complete openbaar vervoer in Nederland.

Daarbij valt het gebruik van eigen of leasevoertuigen binnen de regeling met slim parkeren en kilometerdeclaraties. Verder hebben we thuiswerkregistratie ook aan het aanbod toegevoegd.

Zo bied je als werkgever keuze, heb je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en wordt reizen duurzamer en efficiënter. Een win-win.

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

Mobiliteit op maat

Het implementeren van een bedrijfsbrede aanpak voor mobiliteit kan aanvoelen als een grote stap met veel impact. Wij helpen je om alles binnen een veilige omgeving in goede banen te leiden. Denk aan een soepele onboarding binnen de organisatie, advies over het mobiliteitsbeleid en de beste oplossingen voor medewerkers. En zijn er specifieke wensen, bijvoorbeeld voor eigen poolauto’s, dan is er veel ruimte voor maatwerk.

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility
Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

Alle voordelen op een rij:

Get Going. Get Gaiyo.

Ben je op zoek naar een all-in-one mobiliteitsoplossing met voordelen voor werkgever én werknemer? Neem contact met ons op.

Get going. Get Gaiyo.

Over Gaiyo

Van een wild idee in 2013 naar de meest complete mobiliteitsapp van Nederland.

Wil je meer informatie over Gaiyo Business?

Wil je meer informatie over Gaiyo Business?

Contactpersoon