Support

Op onze website kun je de meeste antwoorden op je vragen vinden. Zo niet, dan helpen we je graag per e-mail of telefonisch verder.

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility
Get going. Get Gaiyo.

Vraag ons alles

Gaiyo account

Hoe kan ik de gemaakte reizen van mijn Gaiyo Account inzien?

Door in te loggen op de Gaiyo Portal of in de Gaiyo App kan je jouw gegevens beheren en kun je bovendien de door jou gemaakte transacties inzien. Onder het kopje Transacties vind je alle geregistreerde transacties.

Mijn e-mailadres is gewijzigd, waar kan ik mijn inloggegevens aanpassen?

Neem contact op met Gaiyo klantenservice via 0900-662 46 49 of stuur een e-mail naar business-support@gaiyo.com. We staan voor je klaar.

Let wel op, bij wijziging van zakelijk naar een persoonlijk e-mailadres zijn wij genoodzaakt accordering op te vragen bij jouw werkgever.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Klik op Wachtwoord vergeten? in het inlogscherm van de Gaiyo Portal. Voer hier jouw e-mailadres in en je ontvangt direct een tijdelijk inlogtoken via een e-mail. Dit inlogtoken geeft jou 20 minuten de tijd om een nieuw wachtwoord in te voeren. 

Let op, het is van belang dat je het tabblad waarin je het inlogtoken hebt aangevraagd open hebt staan in de browser om na ontvangst het inlogtoken vervolgens direct in te vullen.

Mijn wachtwoord voor de accountactivatie en kaartaanvraag is verlopen. Wat nu?

Klik op Wachtwoord vergeten? in het inlogscherm van de Gaiyo Portal. Voer hier jouw e-mailadres in en je ontvangt direct een tijdelijk inlogtoken via een e-mail. Dit inlogtoken geeft jou 20 minuten de tijd om een nieuw wachtwoord in te voeren. 

Let op: het is van belang dat je het tabblad waarin je het inlogtoken hebt aangevraagd open hebt staan in de browser om na ontvangst het inlogtoken vervolgens direct in te vullen.

Wat is mijn Gaiyo Account gebruikersnaam?

Jouw gebruikersnaam is het e-mailadres dat jouw werkgever namens jou opgeeft. Deze gebruikersnaam gebruik je om in te loggen op de Gaiyo Portal en in de Gaiyo App.

Waaruit bestaat mijn Gaiyo Account?

Jouw Gaiyo Account bestaat uit drie onderdelen. Jouw online gebruikersportaal: Gaiyo Portal, de mobiele applicatie: Gaiyo App en de mobiliteitskaart: Gaiyo Card.

Gaiyo budget

Wat is het Gaiyo Budget?

Het Gaiyo Budget is een fiscaal voordelig alternatief voor de leaseauto, waarbij je jouw budget zelf beheert en van waaruit jouw reiskosten worden betaald.

Hoe werkt het Gaiyo Budget?

Met het Gaiyo Budget krijg je van jouw werkgever een maandbudget voor alle zakelijke mobiliteit. In de Gaiyo Portal beheer je zelf het budget waaruit jouw reiskosten worden betaald. Daarnaast bepaal je zelf hoe de zakelijke kilometers worden afgelegd.

Wat zijn de voordelen van een Gaiyo Budget?

Het Gaiyo Budget kent veel voordelen voor jou als Gaiyo User. 

Geen fiscale bijtelling op het Gaiyo Budget.

Volledige vrijheid en flexibiliteit in de wijze waarop zakelijk wordt gereisd.

Resterend budget kan worden uitgekeerd als brutovergoeding.

Hoe werkt het Gaiyo Budget met de Gaiyo Card?

Reiskosten die geregistreerd worden op jouw Gaiyo Card worden automatisch verrekend met jouw Gaiyo Budget. Het resterende budget per maand en per jaar zie je terug in het dashboard van jouw Gaiyo Portal.

De transacties zie je terug in jouw transactieoverzicht.

Hoe werkt het Gaiyo Budget met kilometerdeclaratie?

Maak je naast een budget ook gebruik van kilometerdeclaratie? In dat geval worden de door jouw gedeclareerde kilometers netto door jouw werkgever vergoed. De kosten worden ook weer verrekend met jouw budget.

Hoe kan ik inzicht krijgen in mijn Gaiyo Budget?

Op de pagina reisgegevens worden de verschillende uitgave in een totaal bedrag getoond. Onder de uitgaven vallen wellicht ook kosten die niet met jouw budget worden verrekend, zoals bijvoorbeeld eventuele maandfee's die door jouw werkgever worden betaald.

Wat als ik mijn Gaiyo Budget niet volledig gebruik?

Op basis van afspraken met jouw werkgever maken wij elk jaar, maand of kwartaal een eindafrekening van jouw budget. Deze eindafrekening wordt verstrekt aan jouw werkgever voor het uitbetalen van een eventueel resterend budget.

Hoe kunnen we je helpen?

Hoe kunnen we je helpen?

Contactpersoon