Goedkoop parkeren in Nederland

Zonder transactiekosten of abonnement! Parkeer direct zonder parkeerautomaat in meer dan 100 gemeenten.

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility
Get going. Get Gaiyo.

Ontdek parkeren met Gaiyo!

Bespaar tot 30% op je parkeerkosten. Reserveer nu je parkeerplek!

Parkeer op 250+ ParkBee locaties met Gaiyo. Deze parkeerplekken kunnen van tevoren worden gereserveerd en zijn bovendien zo’n 30% goedkoper dan de reguliere (straat)parkeertarieven. Je kan voor de last mile naar je eindbestemming ook een e-bike, scooter of OV boeken via Gaiyo!

Get going. Get Gaiyo. One key for all mobility

Get going. Get Gaiyo.

Vraag ons alles

Gaiyo support

Hoe werkt Gaiyo parkeren?

Open de Gaiyo app en ga via het dashboard naar de widget parkeren. Als straatparkeren beschikbaar is op jouw actuele locatie, dan verschijnt er een blauwe knop met de tekst: “Start Betaald Parkeren”

Het is ook mogelijk om een adres op te geven en een parkeeractie te starten. Je hoeft dus niet bij je auto in de buurt te zijn.

Waar kan ik parkeren met Gaiyo?

Je kunt met Gaiyo in meer dan 100 Nederlandse gemeenten betaald straatparkeren. Zoek in de app je locatie op en bekijk je opties.

Hoeveel transactiekosten betaal ik bij Gaiyo?

Gaiyo hanteert €0,00 transactiekosten. Ja, je leest het goed!

Parkeeractie vergeten te stoppen, wat nu?

Dat is heel vervelend! Je kunt je parkeeractie stoppen via de app. Gaiyo stuurt je elk uur een pushbericht om je te informeren over je lopende parkeeractie. Hiervoor

dien je Gaiyo toestemming te geven tot het versturen van pushberichten.

Tip: Je kunt via Gaiyo een ruime eindtijd opgeven voor je parkeeractie. Stop je de parkeeractie eerder dan je opgegeven eindtijd, dan betaal je uiteraard enkel voor de daadwerkelijke parkeerduur. Hiermee kun je voorkomen dat de teller eindeloos blijft doorlopen als je de parkeeractie vergeet te beëindigen.

Ik heb meer vragen.. wat moet ik doen?

Je kunt altijd in onze supportartikelen zoeken of het antwoord op je vraag ertussen staat. Niet gevonden? Mail je vraag naar support@gaiyo.com of bel tijdens kantooruren naar 085-2500595.

Altijd de laatste updates en speciale acties in je inbox.

Altijd de laatste updates en speciale acties in je inbox.