Koop je Rotterdamse OV-ticket vanaf nu in Gaiyo

RET OV-tickets

Volgende halte: Rotterdam! Vanaf vandaag kun je namelijk je tickets voor de bus, tram en metro in Rotterdam heel eenvoudig kopen met Gaiyo. 

Gaiyo, de handige app voor al je vervoer, is een samenwerking aangegaan met RET, de vervoersmaatschappij van Rotterdam en omstreken. Dus wie daar vanaf nu lijn 8 naar de Euromast wil pakken, of met de metro naar de Koopgoot wil voor een middagje shoppen, koopt zijn OV-ticket heel eenvoudig in de Gaiyo app. Dus: geen gehannes meer bij de kaartjesautomaat.

Via Gaiyo kun je twee soorten RET-tickets kopen, beide tegen het reguliere tarief: er zijn kaartjes voor twee uur à €4,- en dagkaarten à €8,50. Met deze tickets kun je terecht in alle trams, metro’s en bussen in en rondom Rotterdam. Voor je treinticket náár Rotterdam kon je trouwens al eerder terecht in Gaiyo, met 10% korting bovendien.

Vervoersapp Gaiyo is dé persoonlijke reisassistent, die je realtime overzicht geeft van alle beschikbare reismogelijkheden en combinaties, compleet met vertrek- en aankomsttijden, reistijd en kosten. Dat varieert van de trein, tram en bus tot het deelvervoer (zoals deelfiets, elektrische deelscooter of -auto). In de app kun je verschillende vervoersopties boeken en sinds kort ook parkeeracties starten. Niet voor niets roemde De Volkskrant Gaiyo eind vorig jaar al als “de meest overzichtelijke en uitgebreide vervoersapp van dit moment”.