Vervoersapp Gaiyo nu ook zakelijk te gebruiken

Gaiyo Business

Heb je een bedrijf en ben je op zoek naar een vervoersapp die alle toegang tot deelvervoer, parkeren en OV invult én dat meteen administratief regelt? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Gaiyo, de snelst groeiende vervoersapp van Nederland, heeft namelijk een nieuwe dienst geïntroduceerd: Gaiyo Business. Superhandig voor bedrijven en hun medewerkers, en natuurlijk ook voor ZZP’ers.

Met Gaiyo Business reis je simpel en snel met elke vorm van vervoer én heb je al je zakelijke reis- en parkeeruitgaven meteen administratief op orde. Je ontvangt elke maand een overzichtelijke factuur van Gaiyo, met daarin alle zakelijke reizen en parkeeracties die je hebt uitgevoerd met de app. Bovendien kun je dankzij je Gaiyo Business-account flink besparen op je zakelijke reis- en parkeerkosten: tot wel 17 procent!

Hoe werkt het? 

Gaiyo Business is je favoriete vervoersapp Gaiyo, aangevuld met de mogelijkheid om zakelijke reizen op rekening te betalen. Je gebruikt Gaiyo dus zoals je gewend bent, voor het plannen, boeken en betalen van je reizen en voor het uitvoeren van parkeeracties op straat en in Parkbee garages. Bij elke transactie kun je in de app direct onderscheid maken tussen zakelijk en privé. Je betaalt al je zakelijke Gaiyo-transacties in een keer achteraf op basis van deze verzamelfactuur. Je privé-reisacties betaal je, zoals je gewend bent, gewoon direct vanuit je wallet.

Betalen op basis van factuur

Alle transacties die je met de app uitvoert, worden door Gaiyo keurig voor je geadministreerd. Aan het einde van elke maand ontvangt je bedrijf van alle zakelijke transacties een verzamelfactuur, inclusief een gebruiks- en CO2 rapportage. Deze factuur kun je vervolgens weer heel handig gebruiken voor je eigen boekhouding, bijvoorbeeld om de btw terug te vragen.

Abonnement of betalen per transactie

Gaiyo Business komt in twee varianten: basic en standaard. Kies je voor de eerste variant, dan betaal je €0,25 (of €0,50, als het een deelauto betreft) per transactie. Bij de tweede variant betaal je een vast bedrag van €2,49 per maand voor een onbeperkt aantal transacties. Die laatste variant is dus voordeliger wanneer je tien of meer reishandelingen per maand verricht met de app. Parkeeracties vallen daar trouwens ook onder.

Over de app Gaiyo

Gaiyo is een superhandige vervoersapp, met de meeste geïntegreerde deelvervoersaanbieders van heel Nederland. Je kunt Gaiyo overal gebruiken voor het plannen, boeken en betalen van je reizen met de trein, het OV, deelauto’s van onder meer Amber en MyWheels, deelscooters en -fietsen van Donkey Republic, TIER, Go Sharing, HTM Fiets en Urbee en bakfietsen van Cargoroo. Gaiyo toont je aan de hand van jouw actuele locatie steeds alle vervoersopties bij jou in de buurt, die je vervolgens meteen kunt boeken en betalen. Ook parkeren doe je voordelig met Gaiyo: op straat én in de parkeergarages van ParkBee. Voor het privé-straatparkeren betaal je bij Gaiyo, in tegenstelling tot andere parkeerapps, geen transactiekosten.

Gaiyo Business gebruiken

Wil jij Gaiyo Business ook gaan gebruiken? Registreer je dan direct via deze pagina voor Gaiyo Business. Als je alle gegevens hebt ingevuld, kunnen jij en/of je medewerkers vrijwel direct aan de slag.