Huur vanaf nu je Cargoroo e-bakfiets met Gaiyo

Huur je Cargoroo bakfiets met Gaiyo

Kun je af en toe wel een snelle bakfiets gebruiken? Dan hebben we goed nieuws voor jou. De elektrische deelbakfietsen van Cargoroo zijn namelijk vanaf nu heel eenvoudig te plannen, boeken en betalen met Gaiyo. 

Cargoroo e-bakfietsen zijn nieuw in het aanbod van Gaiyo.  Je kunt de Cargoroo e-bikes nu dus heel eenvoudig vinden, boeken en betalen met onze app. De e-bakfietsen van Cargoroo waren al langer te traceren in Gaiyo. Om ze te kunnen huren en betalen had je tot voor kort nog de app van Cargoroo nodig, maar nu dus niet meer.

Één app voor al je mobiliteit

Cargoroo is de eerste elektrische deelbakfiets die in Gaiyo wordt aangeboden. Het aanbod in de app wordt met deze nieuwe toevoeging nóg breder en diverser. Welke vervoersmodaliteit of -aanbieder je ook nodig hebt, je vindt ze allemaal terug in Gaiyo, de app voor ál je mobiliteit.  

Over Cargaroo

Cargoroo is met 500 Urban Arrow e-bakfietsen actief in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem en Nijmegen. De snelle deelbakfietsen met trapondersteuning zijn een uitkomst voor iedereen die er slechts af en toe een nodig heeft, zoals ouders die een uitstapje willen maken met de kinderen, of mensen die zware of grote spullen moeten vervoeren. 

Over Gaiyo

Gaiyo is met meer dan honderdduizend downloads de grootste en meest complete vervoersapp van Nederland. De app geeft realtime overzicht van alle beschikbare reismogelijkheden en -combinaties, inclusief vertrek- en aankomsttijden, reistijd en kosten. In de app kun je vervoerstickets kopen en deelvervoer boeken, zoals scooters, fietsen en auto’s. Gaiyo is bovendien de goedkoopste parkeerapp van Nederland, met nul transactiekosten.

Download Gaiyo gratis in de Apple Store of via Google Play.