Hier kun je voor €0,10 per uur parkeren in Amsterdam

Parkeer Goedkoop parkeren in Amsterdam met Gaiyo

Ga je met de auto op pad en wil je supergoedkoop parkeren in Amsterdam? Dan is dit artikel helemaal voor je geschreven. We laten je de goedkoopste parkeerplekken van de hoofdstad zien!

Op de volgende 8 locaties kun je supergoedkoop parkeren in Amsterdam voor slechts €0,10 per uur. Ja, je leest het goed. TIEN EUROCENT. De gemeente stelt wel enkele voorwaarden. Lees verder.

1. De Ceintuurbaan

De Ceintuurbaan is een lange bruisende straat waar je voor een ‘duppie’ kunt parkeren met Gaiyo. Zorg er wel voor dat je geparkeerd staat op het stuk van de Ruysdaelkade tot aan de Tweede van der Helsstraat. In de overige delen van de straat is het namelijk veel duurder. De tarieven gelden van ma t/m vr tussen 09.00 – 18.00 uur. Hierbuiten betaal je € 6/ uur.

Tip: Stel je navigatie in op Ceintuurbaan nummer 45 of 157 en kijk of je in de straat een plekje kunt bemachtigen. Vanaf hier is het 5-10 minuten lopen naar de Albert Cuypmarkt. Zet je parkeeractie aan met Gaiyo en we sturen je gratis een parkeeralert.

Parkeer goedkoop in Amsterdam op deze 8 locaties. Gebruik Gaiyo voor extra voordeel.
Foto: Google Maps geraadpleegd op 21.01.2022

2. De Ferdinand Bolstraat

Langs de bekende Ferdinand Bolstraat is er een stuk waar je ook spotgoedkoop kunt parkeren. Dit gedeelte van de straat loopt van de Ceintuurbaan tot aan de Lutmastraat. Open Gaiyo en zoom in op dit stuk van Amsterdam om deze gouden parkeerspot te verkennen. Zoals alle acht locaties geldt hier ook een maximale parkeerduur van 60 minuten.

3. Van Woustraat – Rijnstraat

Een snelle boodschap en flink besparen op de parkeerkosten? Parkeer dan aan de van Woustraat en de Rijnstraat. Deze straten liggen in elkaars verlengde en lopen van de Stadhouderskade helemaal door tot aan de President Kennedylaan. Gouden tip: Stel je navigatie in op Van Woustraat 50. Vlak voor het zebrapad is vaak plek 😉

4. De Scheldestraat

Als het je lukt om aan de Scheldestraat te parkeren dan ben je spekkoper. Je parkeert aan deze straat op het stuk van de Amstelkade tot aan het Scheldeplein voor €0,10 per uur. Kort parkeren is een must. Je mag van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 16.00 uur, maximaal een uur parkeren. Net genoeg om te lunchen bij Vinnies of je biologische producten op te halen bij de Ekoplaza.

5. De Maasstraat

Zoals je merkt kun je in meerdere gebieden in Amsterdam-Zuid spotgoedkoop kort betaald parkeren. Eén van deze gebieden ligt aan de Maasstraat en loopt van de Amstelkade tot aan de Uiterwaardenstraat. Als je hier niet bekend bent dan kun je het beste navigeren naar Maasstraat 85. Hier vind je een parkeerplaats waar doorgaans genoeg plek is.

Tip: gebruik Gaiyo om elektrische deelscooters in de buurt te vinden, zoals die van Check en felyx. Dit is superhandig om snel het laatste stuk mee af te leggen!

6. De Beethovenstraat

De Beethovenstraat is een lange straat in Zuid met winkels en eetgelegenheden. Aan het begin van deze weg kun je extra voordelig parkeren. Parkeer dan wel in het stuk tussen de Apollolaan en de Stadionweg. Je kunt hier van maandag tot en met vrijdag van 09.00 en 18.00 uur voor tien eurocent een uurlang parkeren. Na zes uur ’s avonds betaal je €4,50 per uur. Ook op zaterdag.

7. De Zeilstraat

De Zeilstraat is een korte straat die in verlengde van de Koninginneweg ligt. Dit kort stukje asfalt behoort tot één van de weinige plekken waar je spotgoedkoop kunt parkeren in Amsterdam. Ook aan de overkant van de vaart kun je aan de Hoofddorpweg voor hetzelfde tarief parkeren. Let op de parkeertijden; deze prijs geldt alleen van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 16.00 uur ’s middags. Je mag hier maximaal een uur parkeren. Van 16.00 – 19.00 uur geldt er een parkeerverbod. Daarna betaal je een hoger parkeertarief.

8. Het Delflandplein

We eindigen ons lijstje van goedkope parkeerplekken in Amsterdam met het Delflandplein. Rondom dit plein parkeer je voor slechts tien eurocent per uur. De Voorburgstraat grenst aan het plein en biedt enkele goedkope parkeerplekken aan onder dezelfde voorwaarden. Check van te voren en ter plekke de parkeerinformatie in de app en start met één druk op de knop je parkeeractie.

In de Gaiyo app vind je nog meer spotgoedkope parkeerplekken in Amsterdam..

Houd bij betaald parkeren rekening met het volgende:

  • De gemeente kan de tarieven en voorwaarden aanpassen. Check daarom voor vertrek altijd even de Gaiyo app of de website van de gemeente voor de actuele data.
  • De maximale parkeerduur voor dit tarief op deze locaties is een uur, tenzij anders vermeld. Parkeer je langer dan een uur, dan betaal je daarna het standaardtarief.
  • Dit tarief geldt binnen een bepaald tijdsbestek bv. alleen tussen 09.00-16.00 uur. Deze tijden verschillen per locatie. Controleer de gegevens dus eerst om een boete of erger te voorkomen.
Tip: stel je parkeerduur in op 60 minuten, zodat Gaiyo je een gratis alert kan sturen. Zo betaal je niet meer dan nodig.
Parkeer ook met Gaiyo

Wil je ook goedkoop betaald parkeren? Parkeer dan met Gaiyo!

Met Gaiyo parkeer je supervoordelig op straat. Je betaalt geen transactiekosten, ontvangt gratis parkeeralerts, kunt gratis kentekens toevoegen en hebt geen abonnement nodig. Hoe chill is dat?!

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook