One app

to improve the way we move

We staan voor heel veel grote uitdagingen

Veel mensen wonen of reizen in een stedelijke omgeving. Dit leidt tot een grotere belasting van de stedelijke infrastructuur, verminderde bereikbaarheid en toegankelijkheid en toenemende bezorgdheid over de levenskwaliteit. De wereldwijde pandemie heeft grote gevolgen voor de manier waarop we kunnen en willen reizen. De energietransitie dwingt ons naar een duurzaam mobiliteitssysteem en we streven ernaar om zo snel mogelijk CO2-neutraal te kunnen reizen.

Waarom Gaiyo

De manier waarop we reizen verandert. We maken duurzame stedelijke mobiliteit voor iedereen toegankelijk.

Gaiyo een app voor al je vervoer

Onze slimme algoritmen bundelen alle vervoersopties en bieden toegang om reizen mogelijk te maken.

Gaiyo, opgericht in 2013 door een team van voormalige TomTom medewerkers, ontwikkelt slimme mobiliteitsoplossingen om deze uitdagingen aan te gaan. Wat maakt ons product uniek? het is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften en uitdagingen van reizigers die regelmatig in drukke stedelijke gebieden reizen. Met slechts één app proberen we het hen gemakkelijk te maken om van A naar B te komen, met hun eigen auto of fiets, maar ook met vervoer van onze partners.

Gratis

Gaiyo is gratis! Bovendien krijgt je ook nog eens 10% korting op treinkaartjes!

Eén app voor al het vervoer

Ongeacht je route, type reis of vervoermiddel, je kunt alles in Gaiyo plannen, boeken en betalen.

Alle vormen van vervoer

Wil je een deelauto, e-bike, e-scooter, openbaar vervoer of een combinatie hiervan proberen? Registreer je eenmalig en je krijgt direct toegang tot alle vervoersmiddelen.

Voor elk type reis

Zakenreis, woon-werktrip of weekendje weg? Je hebt altijd een compleet overzicht, actueel reisadvies en Gaiyo biedt directe alternatieven bij pech of vertraging.

Wij ontwikkelen Gaiyo. Een veilige en gebruiksvriendelijke mobiliteitsapp. Het is de sleutel tot al je vervoer.

Gaiyo geeft overzicht

Gaiyo betekent ‘overzicht’ in het Japans”. Dat is precies wat de app biedt. We willen niemand ervan weerhouden om met de auto te reizen. Wij denken dat het andersom werkt, door te laten zien hoe het ook kan. Minstens zo snel, vaak goedkoper en bewuster en duurzamer. Door al het vervoer via een app toegankelijk te maken, wordt het voor gebruikers steeds makkelijker om voor deze slimme alternatieven te kiezen. Wij bieden voor elke reis de slimste, snelste en schoonste route.

Download Gaiyo

De handigste en meest uitgebreide vervoersapp van dit moment

Gaiyo, de nummer één MaaS App van Nederland.

Gaiyo heeft momenteel de meest volledig geïntegreerde vervoersaanbod en is veruit de meest uitgebreide service op de Nederlandse markt. Wij combineren gebruiksvriendelijkheid, een goede planning en een breed scala aan geïntegreerde vervoersalternatieven in onze App die zowel zakelijk als privé gebruikt kan worden.

Het auto-effect

Gaiyo - een app voor al je vervoer

Personenauto’s dragen in belangrijke mate bij aan de files. Auto’s zijn goed voor 83,4% van het personenvervoer in Europa.

Een verschuiving van auto naar multimodale vorm van reizen is veelbelovend. Men is bezig om dit te stimuleren, maar tot nu toe niet echt succesvol.

We moeten automobilisten overtuigen om minder te gaan rijden. Men blijft rijden, zelfs als dat niet de beste optie is, het zogenaamde “auto effect”.

Er is dringend behoefte aan een oplossing die het ” auto effect ” vermindert. Wij helpen om het autogebruik te verlagen.

Gedrag effectief beïnvloeden is ingewikkeld

Wij doorbreken ingesleten vaste patronen en helpen met het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. We dringen door tot de cognitieve reisplanner en spelen in op de elementen die het keuzegedrag bepalen.

Gaiyo - een app voor al je vervoer

Waarnemen en begrijpen

We tonen alternatieven die kansrijk zijn op basis van de voorkeuren van de gebruiker en leggen de voor- en nadelen uit.

Gaiyo - een app voor al je vervoer

Willen en proberen

We nemen de gebruiker aan de hand en bieden deur-tot-deur alternatieven. Met een druk op de knop toegang tot alles.

Gaiyo - een app voor al je vervoer

Doen

We plannen, regelen de toegang, de betaling en anticiperen op elke verandering. Stap voor stap begeleiding naar de bestemming.

Gaiyo’s belangrijkste functies en eigenschappen

Reizen in steden moet slimmer, schoner en veiliger. Je zal vaker een (deel) van je reis met andere mobiliteit moeten uitvoeren. Gemak, toegang en betalen staat centraal in onze dienstverlening. Wij combineren je eigen auto en fiets andere diensten en ontsluiten ze. We informeren je over de situatie onderweg, de mogelijkheden om te parkeren en hiervoor te betalen. Wij helpen je met één app voor al je reizen.

All-in-one app

Alle informatie gebundeld - Pre- & on-trip - Toegang tot alle vervoerders met één account - Directe boeking, betaling & toegang - Slimme koppeling met andere apps zoals navigatie.

Eenvoudig startscherm

Gemakkelijk overzicht in een doolhof van gegevens - Eenvoudig aan te passen aan gewenste behoeften - Snelle boekingsknoppen.

Visueel overzicht

Inzicht in relevante alternatieven - Helpt eenvoudig de gewenste alternatieven te vinden - Overzicht van deur tot deur - Kaart- & tekstoverzichten - Inzicht in vertragingen en alternatieven.

Persoonlijke account

Plannen op basis van gebruikersvoorkeuren - Favorieten opslaan - Diverse betalingsalternatieven - Betaling persoonlijk/zakelijk.

Recente geplaatste vacatures

We breiden ons team op dit moment weer uit. Zorg dat je aan boord komt! Bekijk onze vacatures.

Wij bepalen de roadmap

Met onze MaaS-dienst brengen wij gebruikers, bedrijven, vervoerders en overheden bij elkaar door hen te laten reizen met behulp van onze dienst. De mobiliteitsuitdaging van deze tijd heeft bij alle partijen een gevoel van urgentie gecreëerd en wij kunnen iedereen een perspectief bieden. De overheidsopdrachten zijn onderdeel van het businessmodel en helpen om de ontwikkeling van onze dienst te financieren. Eind 2021 is een eerste financieringsronde van €1,5 miljoen afgerond met Horizon Flevoland als hoofdinvesteerder. Het kapitaal is gebruikt voor productontwikkeling, het aansluiten van nog meer vervoerders en het vergroten van het aantal gebruikers van de app.

Bij Gaiyo bepalen wij de roadmap

Lucien Groenhuijzen

Oprichter en CEO

Elke dag beslissen onze gebruikers hoe en wanneer ze reizen, hetzij voor werk of privé. Ze ondervinden problemen en uitdagingen tijdens het reizen; vertragingen, het vinden van een parkeerplaats, een stoel in de trein of het vermijden van een nat pak onderweg. Ze zijn onderweg en wij gaan hen helpen met Gaiyo, één app voor al hun vervoer, waarmee ze alles kunnen plannen, boeken en betalen!