Eén app voor al je vervoer

Gaiyo is een app waarmee je al je vervoer kunt plannen, boeken en betalen. Één dienst voor al jouw reizen met een persoonlijk reisadvies.

Pilot in Leidsche Rijn, Vleuten en de Meern

In Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern starten wij een pilot om de Gaiyo app te testen én goed aan te laten sluiten aan de behoeftes van de inwoners. Goedopweg heeft Innovactory de opdracht gegeven om deze pilot uit te voeren. Deze pilot in Utrecht is een van de zeven nationale MaaS-pilots die het ministerie van I&W in samenwerking met regionale overheden organiseert.

Het wordt steeds drukker in en rond de regio. Dit komt door de groei van de stad en het relatief hoge autobezit en gebruik hiervan. Met Gaiyo willen we kijken of dit anders en slimmer kan. Er zijn best veel bewoners die anders willen reizen, maar hoe organiseer en doe je dat? Samen met de bewoners gaan we op zoek of Gaiyo voor hen een waardevolle aanvulling kan zijn.

Wat heb ik aan Gaiyo?

Het reizen met je eigen auto en fiets en het vervoer van anderen wordt gemakkelijker. Je ziet wat er in de buurt aan vervoer is en kunt straks al je reizen plannen, boeken én betalen vanuit één app. Er is keuze en het is flexibel. Je reist zorgeloos met Gaiyo want we geven je inzicht en zekerheid voor, tijdens en na het reizen.

Gemak

Registreer je eenmalig bij Gaiyo en je krijgt toegang tot heel veel verschillende vervoersmiddelen.

Flexibel

Gaiyo combineert je eigen auto en fiets met eventueel parkeer en vervoersmiddelen van anderen.

Zorgeloos

Is er een storing of geen deelfiets voor-handen? We zoeken een alternatief en laten je niet in de kou staan.

Zekerheid

Je komt op tijd en krijgt altijd een actueel reisadvies. Je krijgt updates over vertragingen, files en alternatieve routes.

Gaiyo geeft toegang tot mobiliteit

Wil je een keer een deelauto, e-bike, het OV of een e-scooter proberen? Het kan allemaal. We bieden de slimste, snelste én schoonste route voor elke reis die je plant. Van zakelijke ritten, weekendjes weg, tot dagelijks woon-werkverkeer.