Wat is Gaiyo?

Van A naar B reizen met je eigen auto wordt steeds moeilijker. De files worden langer, de parkeerkosten stijgen fors en soms kan je gewoon niet meer komen waar je moet zijn. Gaiyo is de app die jou gaat helpen om met je eigen auto of fiets, of het vervoer van anderen toch op je bestemming te komen. Met een oogopslag overzie je de situatie en mogelijkheden op jouw locatie, onderweg en rond je bestemming. We helpen je met kiezen maar bieden je ook toegang én betalen van heel veel vormen van vervoer.

Pilot in Leidsche Rijn, Vleuten en de Meern

In Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern zijn wij gestart met een pilot om de Gaiyo app te testen én goed aan te laten sluiten aan de behoeftes van de inwoners. Goedopweg heeft Innovactory de opdracht gegeven om deze pilot uit te voeren. Deze pilot in Utrecht is een van de zeven nationale MaaS-pilots die het ministerie van I&W in samenwerking met regionale overheden organiseert.

Het wordt steeds drukker in en rond de regio. Dit komt door de groei van de stad en het relatief hoge autobezit en gebruik hiervan. Met Gaiyo willen we kijken of dit anders en slimmer kan. Er zijn best veel bewoners die anders willen reizen, maar hoe organiseer en doe je dat? Samen met de bewoners gaan we op zoek of Gaiyo voor hen een waardevolle aanvulling kan zijn.

Samenwerking met inwoners

Om goed te begrijpen wat de reisbehoeften en -wensen zijn van onze potentiële gebruikers hebben wij inwoners van Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern betrokken bij de ontwikkeling van Gaiyo. We hebben diverse workshops georganiseerd en zijn met 100 inwoners actief aan de slag gegaan met Gaiyo.

Martien

Meld je aan als tester

Ben je geïnteresseerd om als een van de eerste Tripps te gaan testen en weer meer controle over je reizen te krijgen? Meld je dan aan!

Testers installeren Tripps en kunnen hiermee gaan reizen en gebruik maken van verschillende soorten vervoer naast hun gangbare vervoersmiddelen. Vervolgens kunnen zij hun reiservaringen met ons delen om te kijken of Tripps voldoet aan hun reisbehoeften. Wat werkt wel en wat is wat minder, hoe kunnen we het verbeteren, samen aan de slag de app voor al jou reizen te realiseren.

Blijf op de hoogte van Gaiyo. Laat je emailadres achter.

Door je informatie in te dienen, ga je ermee akkoord deze naar Gaiyo te sturen, die deze zal verwerken en gebruiken volgens hun deelname– en privacyvoorwaarden.